0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Toimitustavat

DB Schenkerin Noutopistepaketti (5,90 €)

DB Schenkerin Noutopistepaketti noudettavissa yli 450 Ärrältä!

Nouda pakettisi nopeasti ja helposti R-kioskilta! R-kioskilta voit noutaa pakettisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kun verkkokaupan toimitustavaksi valitaan DB Schenkerin Noutopistepaketti, paketin voi noutaa yli 450 Ärrältä ympäri Suomen.Toimitusaika 1-3 päivää kuluttajan valitsemaan R-kioskiin. Lähetyksestä tulee tekstiviesti vastaanottajalle, kun toimitus on saapunut noutopisteeseen. Lähetysseuranta verkossa.

Toimitusaika
 
Toimitusaikamme on 2-7 päivää. Pyrimme ilmoittamaan tuotteen kohdalla tuotteen loppumisesta varastostamme, mutta jos jokin jo tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempi aikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa ilman lisäkustannuksia.

Vaihto- ja palautusoikeus
 
Tuotteen voi vaihtaa tai palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tästä tulisi sopia ennen palauttamista. Tavoitat meidät parhaiten Yhteydenotto -lomakkeella.

Näin palautat tai vaihdat tuotteen

1. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Muistathan palauttaa kaikki osat myös kaupan päälliset. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen.

2. Merkitse paketin mukana tulleeseen pakkauslistaan vaihdettava tavara sekä uusi haluamasi tuote. Vaihtaessasi tilaamasi tuotteen toiseen, veloitamme siitä uudet toimituskulut. Mikäli palautat tuotteen lisää mukaan tilinumerosi ja palautuksen syy (ei pakollinen). Palautamme ostohinnan asiakkaan tilille mahdollisimman pian.

3. Meillä on sopimus Postin kanssa asiakaspalautuksista. Täytä Postissa asiakaspalautus-osoitekortti ja palauttaminen on sinulle maksutonta. Palauttaminen tulee tehdä aina pakettina, koska kirjeille ei ole lähetysseurantaa ja lähetysseuranta on ainoa, jolla voit todistaa palauttaneesi tavaran. Pyydä postista kuitti lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosite tuotteen palauttamisesta.

Palautusosoite:
Design Life
Haapanakaari 22
37630 Valkeakoski

Huom!

Mikäli paketti jää noutamatta  ja paketti palautuu meille takaisin niin perimme asiakkaalta postituskulut paketin uudelleen lähettämisestä.

Palautettavan tuotteen on oltava moitteettomassa kunnossa ja käyttämättömänä ehjässä alkuperäispakkauksessaan. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuote ei ole enää myyntikelpoinen, esimerkiksi tuote on repeytynyt tai siitä puuttuu osia. Tuotteen pakkauksen saa avata ja tuotetta kokeilla, mutta ei käyttää.

Tavaran pakkaamisessa on käytettävä lähetyksessä tulleita pakkausmateriaaleja ja tavara on pakatta hyvin postitusta varten. Emme palauta rahoja takaisin mikäli tavara ja tavaran pakkaus on kuljetuksessa kärsinyt huonon pakkaamisen vuoksi.