0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Verkkopankki:


Voit maksaa tilauksen ja toimituskulut verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Käytettävissäsi ovat seuraavat verkkopankit:


    Nordea

    OP-Pohjola

    Sampo

    Aktia

    Ålandsbanken

    Handelsbanken

    S-pankki

    LähiTapiola


Laskulla / Osamaksulla maksaminen:


Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen Lasku/Osamaksun, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. 


Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Voidaksenne valita maksutavaksi laskulla tai osamaksulla maksamisen, Teidän tulee tilausta tehdessä olla täyttänyt 18 vuotta. Lasku saapuu postissa jälkikäteen. Laskun saatuanne voitte valita maksatteko luoton kertasuorituksena, tai osamaksuina 24 kuukauden kuluessa maksamalla vähintään laskuun merkitty kuukauden vähimmäissumma. 


Todellinen vuosikorko muodostuu luottokustannuksista (korko ja erityiset maksut) annettuna luottomäärälle laskettuna vuosikorkona. Todellisen vuosikoron suuruus riippuu sekä luottomäärästä että luoton pituudesta.